Terapie antiparazitară


Prevenția dirofilariozei cardiopulmonare: administrare lunară.

terapie antiparazitară

În urma administrării produsului, puricii adulți de pe animal sunt omorâți în termen de 24 de ore, ouăle produse nu sunt viabile, iar larvele găsite numai în mediul înconjurătorsunt, de asemenea, omorâte Prezentare: cutii cu 3 pipete Forme de prezentare pentru pisici: Selehold 15 mg pentru pisici sub 2,5 kg Selehold 45 mg pentru pisici între 2,5 kg Selehold 60 mg pentru pisici între 7, kg Forme de prezentare câini: Selehold 15 mg pentru câini sub 2.

Nu se aplică atunci terapie antiparazitară blana animalului este udă.

terapie antiparazitară

Program de tratament: - purici: administrat la intervale lunare și continuat pe tot parcursul sezonului - prevenirea dirofilariozei: administrat pe tot parcursul anului sau cu cel puțin o lună înainte de prima expunere a animalului la țânțari și apoi lunar până la sfârșitul sezonului de țânțari. Ultima doză trebuie să fie aplicată în termen de o lună de la ultima expunere la țânțari.

terapie antiparazitară

În cazul în care este omisă o doză și un interval lunar între doze este depășit administrarea imediată a produsului și reluarea dozelor lunare va reduce la minimum posibilitatea de dezvoltare a dirofilarilor adulte.

Necesitatea și frecvența tratamentului suplimentar ar trebui să fie terapie antiparazitară conformitate cu sfatul medicului veterinar curant.

terapie antiparazitară

În continuare examen veterinar după 30 de zile de tratament pentru a se determina dacă este necesară o a doua administrare Beneficii: - poate fi administrat în timpul gestației și lactației - spectru larg de acțiune - eficacitate în infestații mixte cu ecto și endoparaziți - previne contaminarea mediului cu forme intemediare de purici omoară puricii înainte de ouat, efect ovicid și larvicid - adjuvant în dermatita alergică la mușcătura de purici - efect persistent timp de 1 lună.