Parazitii noutati. Parazitii noutati, Muzica noua Parazitii, melodii noi cu Parazitii


parazitii noutati

Aceasta ar fi pe scurt explicatia Tribunalului Bucuresti, care a respins ca inadmisibila cererea SNAP ca parazitii noutati "Parazitii" sa stearga melodia "Antimilitie" de pe canalul YouTube si din spatiul online, iar membrii trupei sa nu mai posteze in mediul online aceasta piesa, fragmente din ea sau orice comentariu, referire, cu privire la versurile melodiei.

Asa ca, in prima faza a procesului, artistii Catalin Stefan Ion, cunoscut ca Cheloo, Ionut Bogdan Pastaca, pe numele de artist Ombladon, si Petre Udrea, aka Freakadadisk, precum si casa de discuri 20cm Records, au primit castig de cauza din partea instantei, iar politistii trebuie sa le plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 2.

  1. parazitii - Ştiri de Cluj
  2. Papilloma virus oncogene

Suma reprezinta onorariul avocatului. SNAP a contestat decizia, potrivit portalului instantelor.

parazitii noutati

Din punct de vedere juridic, procesul deschis de SNAP era o ordonanta presedintiala, dosar care se judeca cu celeritate. Solicitarea de stergere a melodiei ar fi fost facuta provizoriu, parazitii noutati la solutionarea unui alt caz.

parazitii noutati

Cel in care SNAP cere daune de Dosarul nu a primit termen de judecata, potrivit portalului instantelor. Ads Ce i-a suparat pe politisti Potrivit cererii de chemare in judecata, SNAP sustine ca, in urma publicarii melodiei, prin versurile si rimele folosite, se genereaza si se urmareste discreditarea politistilor si implicit a intregii structuri a MAI, cat si a familiilor acestora, dar si mai grav, incitarea clara a publicului la discriminare, ura si violenta impotriva acestei categorii socio-profesionale, creandu-se o psihoza in randul celor care acceseaza mediul online.

parazitii noutati

SNAP arata ca cererea a fost facuta in numele celor 8. Ads Ei parazitii noutati ca numarul persoanelor abonate la canalul de YouTube al Parazitilor este in continua crestere, la data solicitarii fiind peste Totusi, ce i-a deranjat pe politisti a fost faptul ca melodia contine si versuri triviale, imposibil de reprodus, in care sunt amintiti membrii familiilor.

Cheloo \u0026 Lazar - Iubirea vietii tale (Videoclip Oficial) (\

Cenzura de orice fel este interzisa, potrivit Constitutiei, iar actiunea politistilor ar viza chiar parazitii noutati unei opere artistice, fapt ce determina caracterul inadmisibil al cererii, a explicat avocatul. In plus, o categorie profesionala nu poate fi asimilata notiunii de "persoana".

parazitii noutati

Avocatul a explicat ca SNAP nu a dovedit niciun impact negativ al operei artistice asupra tinerilor. Ads Motivarea instantei Tribunalul a motivat ca SNAP este o organizatie constituita in scopul apararii drepturilor membrilor sai activi, in baza unei imputerniciri primite de la acestia, conform dispozitiilor legale si statutare in vigoare.

  • Unul dintre fondatorii trupei Paraziţii, săltat de mascaţi!
  • Trupa "Parazitii" obtine o prima victorie in instanta in procesul cu Politia
  • Parazitii in Roma | Enjoy Events
  • Pastile de helmint pentru recenzii pentru oameni
  • Virus papiloma biodescodificacion
  • Stiri parazitii pagina 1 din 1 - emagik.ro
  • Noutati Mondene Incredibil!
  • De ce au pierdut politistii primul proces deschis trupei "Parazitii" pentru melodia "Antimilitie" Parazitii noutati.

Totusi, ei nu reprezinta toti agentii de politie din Romania, iar din acest motiv solicitarea lor este inadmisibila. Ads Scrie pe Ziare.

parazitii noutati