Brăţările – simbolul senzualităţii şi o adevărată modă

 

Accesoriile reprezintă unul din acele elemente care adaugă șarm, stil și personalitate ţinutei. Ele transmit despre personalitatea ta la fel cu o face un ceas, o curea, o pereche de pantofi sau o haină. Un obiect care este în trend atât la bărbaţi cât şi la femei şi se poartă cu aceeaşi greutate, este brăţara, care a devenit un obiect indispensabil pentru persoanele cu stil.

Nu trebuie să se înţeleagă că la repezeală îţi pui o brăţară pe mână şi gata, eşti cool !!

 

 

Aceasta se alege în funcție de personalitate, de felul cum eşti îmbrăcat precum şi la evenimentul la care trebuie să mergi. Cel mai important lucru este faptul că accesoriul cel mai la modă, brăţara, se poartă mai tot timpul, fiind unul dintre accesoriul de bază care te evidenţiază.

Dacă te gândești pe ce mână să o porți brăţara, probabil te-ai gândit deja la mâna stângă. Părerea mea este că majoritatea aleg stânga deoarece sunt dreptaci și să nu vor să fie incomodați la diverse activități cum ar fi scrisul. Mâna dreapta mi se pare mai potrivită deoarece în situațile în care cunoaștem oameni noi, de obicei vine și o strângere de mână. Prin urmare, pe lângă strânsul puternic de mână, de ce să nu faci o impresie bună prin tonusul de masculinitate punând-o la vedere. Mai nou brăţările se pot purta pe ambele mâini, aşa că daţi frâu liber imaginaţiei şi cu siguranţi veţi ieşi în evidenţă prin stil şi originalitate.

Un magazin online, cu o multitudine de brăţări unisex la cel mai bun preţ, este emagik.ro, acolo veţi găsi o varietate largă de accesorii pentru damă şi barbaţi. Dacă tot mi-am permis ;)) să fac reclamă, o să merg până la capăt, da … aici am găsit exact ce-mi trebuie, brăţări de damă şi bărbaţi, unisex, accesorii la un preţ rezonabil, raportat la calitate preţ. Astfel am postat şi câteva fotografii care m-au ajutat să-mi găsesc accesoriul dar şi cum să-l asortez.

Dragilor, am mers la punct ochit, vă asigur că nu o să daţi greş, calitatea materialelor din care sunt făcute aceste accesorii sunt la superlativ binenţeles şi finisarea care este de nota zece.

Ca o recomadare, vă sugerez să accesaţi emagik.ro, cu siguranţă nu veţi da greş!

 

 

 

 

 

 

 

 

Clik pe emagik.ro pentru mai multe modele si varietăţi de culori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *