Parazitii ghetou. Rockol - sezioni principali


Testo della canzone Concentrați în metropole Parazițiitratta dall'album Slalom printre cretini Re-release Concentrați în metropole - Paraziții Concentrati in metropole, condusi de GPS Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des, Nu mai exista ghetouri am dat control-alt-del Avem sanse mari sa reusim sa fim toti la fel.

parazitii ghetou papilom pe uvula cum se elimină

O sa dam viata reala pt viata virtuala O sa stam cu laptopu-n WCu' in era digitala. Conectati la net, pe mess, tot mai des O sa privim pe geam afara fara pic de interes. Parazitii ghetou sa ne-ascundem feteledezamagiti de realitate, Dezamagiti total, inconjurati de aparate.

parazitii ghetou ce pastile pentru a trata viermii

O sa mancam toti pizza ascunsi dupa perdea Dar o sa luam de jos inel, poate vorbim cu cineva. O sa construim case ca sa stam cu lantul pus O sa ne rugam la printuri digitale, cu Iisus In plus, vom face numai lucrurui bune, evident O sa implementam si stilul de viata din occident.

parazitii ghetou papillomavirus chez l homme cancer gorge

Cheama pompierii sa te scoata din casa pe geam Fii constient ca faci parte din cel mai josnic clan. Cate drumuri, deschise, atatea perspective false In alt fel spus: fraierilor stati in case.

parazitii ghetou ce pastile pentru a trata viermii

Veniti la munca de la 8 la 6, ca pestii-n plase Apropos, nu vreti niste droguri intravenoase? Irita-ma, cand dansezi pe dance, ca n-are sens Sa te gandesti ca te fortezi sa gandesti intens.

Minoritatile au drepturi, majoritatea nu E secolul restrictiilor, indiferent ce crezi tu.

parazitii ghetou ce medicamente pentru tratarea papilomului

Globalizand informatii am ajuns sa cred ca sunt defect Oare de parazitii ghetou nu pot discrimina dupa aspect? Libertatea, e un concept total depasit Avem onoarea de a fi monitorizati prin satelit.

parazitii ghetou papillomavirus how do you get